Menu

Wil jij een leuke baan waarbij je regelmatig vrij bent in de weekenden en je vrij bent van Kerst t/m Oud & Nieuw?

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen bieden wij een sfeervolle accommodatie voor groepen, een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Het enige dat de gast hoeft te doen, is zich concentreren op het doel van het verblijf. Woudschoten verzorgt de rest. Wij zijn uitstekend geschikt voor één- en meerdaagse bijeenkomsten als trainingslocatie, om te vergaderen, voor congressen maar ook als sfeervol hotel voor een weekendje weg.

Wist je dat?

Wij zijn op zoek naar een 1e medewerker bediening en ambitieuze medewerker bediening met ervaring en die graag wil werken. Wil jij een leuke baan waarbij je regelmatig vrij bent in de weekenden, je vrij bent van Kerst t/m Oud en Nieuw, je een goed salaris ontvangt, een overurenregeling krijgt, deel neemt aan een winstdelingsregeling en een fietsplan? Ben jij of ken jij de perfecte kandidaat? Dan maak je ook nog eens kans op een overnachting op Woudschoten.

Activiteit

Kijkje achter de schermen

Kom jij bij ons langs op 21 mei, dan maak je kennis met heel Woudschoten. Met een échtkijkje achter de schermen. Je mag namelijk voor deze ene keer overal kijken! En heb jij interesse in een bepaald vakgebied? Dan blijven we daar iets langer en kun je alle vragen stellen die je wilt. Na afloop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis.

Wij zien je graag op 21 mei!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerkers bediening

Bekijk hier alvast onze topvacatures