Menu

Een blend van tech en social marketing lovers

AR Technologies is ontstaan vanuit de liefde voor augmented reality, virtual reality en blockchain gecombineerd met een grote dosis marketing ervaring. 

Wij zijn elke dag bezig met de mooiste projecten en ontwikkelingen continue door, zodat innovatie de metaverse ervaringen nóg intensiever, doeltreffender en impactvoller maken.

Meet the team

Lennart Maas - Managing Director

Al sinds augmented reality nog in de kinderschoenen stond was Lennart al bezig met de technologie. Vervolgens kwam hier passie voor virtual reality bij. Van het creëren van trainingen in VR tot het ontwikkelen van social filters en AR animaties. Met AR Technologies brengt hij augmented & virtual reality naar een hoger niveau, maar toegankelijker en meer main stream voor diverse doelgroepen.

Geert Marissen - Hologram expert

Geert is videograaf, fotograaf en onze specialist op het gebied van hologrammen in AR en virtual shots voor VR. Hij weet als geen ander hoe je de beste hologram shoots voltooid en regiseert de meest gave shots, met unieke hologrammen als resultaat. 

Dennis Noordam - Grafisch artiest

Dennis combineert jarenlange ervaring in het 3D vormgeven met expertise in AR development. Of het nu een 3D meubelstuk is dat niet van echt is te onderscheiden of een Snapchat filter dat menig developer jaloers maakt, met Dennis weet je dat het goed zit.
Copy of Copy of Nationale Techniekdag (19)

Carolien Zwart - Content Director

Carolien is een echte AR Fan en zit volop in de online marketing. Dankzij de kennis en het enthousiasme van Carolien ervaren steeds meer mensen de kracht en impact van augmented reality. 

Marjorie Woudenberg - Brand Ambassador

Als je eenmaal met AR en VR in aanraking bent gekomen, laat het je niet meer los. Zo ook bij Marjorie, die al lang bij AR Technologies betrokken is en dagelijks haar passie voor augmented en virtual reality verspreid. 

Boris van den Bemd - Brand Ambassador

Boris weet je elke mogelijkheid en ontwikkeling binnen augmented reality zo uit te leggen, dat het je in één keer duidelijk is. Met Boris is het continue versnellen en innoveren, van retail projecten in 3D tot hologrammen in augmented reality. 

Kom jij ons team versterken?

Zo snel als het gebruik van augmented en virtual reality toeneemt, zo snel als dat wij groeien. Ben jij een creativeling, social marketing lover en ben je thuis in de wereld van AR & VR? Stuur ons dan een bericht en wie weet kunnen wij jou meenemen in de wereld van augmented reality!

Wij zoeken:

AR Developers

Social marketeers

Business developers