Menu

Passie, Aandacht, Puur, Ambitie en Flexibiliteit. Dat de zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Ze helpen ons om de verwachtingen van gasten te overtreffen door geen ‘nee’ verkopen en waar mogelijk de gast een stap voor te zijn. Van iedere gast een terugkerende gast maken is hierbij ons ultieme doel.

Home is where the art is – over het Art Hotel Amsterdam

Home is where you are! We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons de voordeur binnen stapt zich thuis voelt. Dat geldt niet alleen voor gasten maar ook voor medewerkers. We zijn op zoek naar creatieve, gedreven en gepassioneerde artiesten die bij ons fantastische bedrijf willen werken.

Een hecht team waar we werken als een ‘familie’ en elkaar altijd de helpende hand bieden. Een team van 40 medewerkers die elke dag weer een ‘kunstwerk’ creëren door gasten een onvergetelijk verblijf te geven.

Dynamisch, jong en betrokken zowel bij het team als bij onze gasten. Die ons elke dag weer de energie geven om met veel plezier aan het werk te gaan. WestCord Art Hotel Amsterdam is een erkend leerbedrijf waar we het belangrijk vinden om te investeren in stagiaires en leerlingen. Breng jij het enthousiasme, wij geven je de ervaring. Start vandaag aan jouw nieuwe kunstwerk!

Wist je dat?

Wij geloven dat de horeca is voor iedereen die wil. Zolang jij de gast op de eerste plek wilt zetten, kun je een fantastische collega van ons worden bij het Art Hotel. Ook wonen op Vlieland is vooral een kwestie van willen, want iedereen is meer dan welkom. De vraag is dus, wil jij:

  • Voor 25 euro per nacht in elk WestCord Hotel kunnen overnachten?
  • Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer jij voor ons een nieuwe personeelslid vindt?
  • De fijne kneepjes in de hotellerie kunt leren /  Groeien in je functie?
  • Heel veel nieuwe en leuke mensen leren kennen?
  • Een leuke baan met een sluitborrel?
  • Een tijdig salaris volgens de CAO normen en daarnaast vakantieuren en vakantiegeld opbouwen?
  • Gratis parkeren op je werk?

Wanneer jij al deze vragen met ja hebt beantwoord, lees dan vooral verder!

Wij zijn namelijk opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die energie krijgt van een drukke dag en gelukkig wordt van blije gasten. Iemand die altijd als eerste op de bel reageert en aan het einde van de avond zingend de laatste glazen poleert. En iemand die voor gasten en medewerkers een vertrouwd gezicht wordt in het hotel en zo op een prettige manier het hotel representeert. Kortom: iemand die geschikt is voor de horeca.

Activiteit

Discover, Meet & Greet met de locatie en medewerkers van het Hotel.

Van 13.00 tot 16.00 uur- Discover, Meet & Greet met de locatie en medewerkers van het Hotel.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar WestCord Art Hotel en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Ontbijt kok

Medewerker Reserveringen

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Michael Westers: michael.westers@westcordhotels.nl of 020 4109670

Eline Ligthart (Corporate Recruiter WestCord Hotels): eline.ligthart@westcordhotels.nl of 06 11 74 64 25