Menu

De Vereenigde Hollandsche Compagnie, kortweg VHC, is een internationale groothandel voor horeca en grootverbruik. Sinds jaar en dag leveren wij aan horeca, bedrijfsrestaurants en instellingen. VHC is de krachtenbundeling van een groep zelfstandige groothandels die op deze wijze lokale, regionale en nationale klanten beter van dienst kunnen zijn. Met ons landelijke netwerk van lokale vestigingen staan we tot uw beschikking.

De VHC groep bestaat uit:

VHC ActiFood

VHC Jongens

VHC Kreko

VHC heeft een zeer groot en compleet assortiment, dat bestaat uit food, dranken, non-food, biologisch/eko/fairtrade, private labels en eigen concepten. Ons assortiment is een mix van grote bekende merken, bijzondere producten en nieuwe oplossingen.

VHC concepten

Of het nu gaat om koffie, de allerlekkerste broodproducten, exclusieve patisserie of heerlijk softijs, met de concepten van VHC presenteert u uw gasten altijd het beste. De concepten van VHC bieden een totaaloplossing, die bestaat uit een breed en gevarieerd assortiment producten, geflankeerd door een uitgebreid pakket promotiematerialen en professionele, krachtige verkoopondersteuning. De foodconcepten zijn er volledig op gericht om commerciële kansen te creëren en het maximale te halen uit uw eigen onderneming.

VHC concepten bestaat uit:

Chaupain – brood & patisserie

CoolBreak – softijs

Mescoo – koffie

VHC sterke merken

Naast onze eigen concepten heeft VHC ook een aantal bijzondere en sterke merken. Deze merken zijn opgenomen in het assortiment met het oog op onze afnemers. De merken zijn een optimale mix van prijs en kwaliteit en zijn een uitmuntende aanvulling op uw assortiment.

Duurzaamheid

VHC is actief in het maken van verantwoorde keuzes binnen de bedrijfsvoering. Enkele voorbeelden hiervan zijn de (LED)verlichting en verwarming in onze bedrijfspanden die ervoor zorgen dat de panden energiezuinig zijn.  Er zijn zonnepanelen geplaatst om milieuvriendelijk energie op te wekken en een groot deel van ons wagenpark is inmiddels hybride en heeft ook zonnepanelen op het dak om de koelmotor van energie te voorzien.

Horeca vakcollege

In samenwerking met JustHoreca heeft VHC Jongens BV een vakschool opgericht, het Horeca vakcollege ‘De Ambacht’ in Oostzaan. Dit vakcollege sluit perfect aan bij het doel van de Nationale Techniekdag, namelijk het enthousiasmeren om in de horeca aan de slag te gaan om uiteindelijk het tekort aan personeel in de horeca op te lossen.

We begonnen binnen het horeca vakcollege met de SVH koksopleiding, een opleiding waarin de deelnemers gedurende 22 weken, één dag in de week, les krijgen van topkoks uit de Nederlandse horeca. De lesmethode focust zich vooral op praktijkonderwijs en richt zich op de zogenaamde zij-instromers, mensen die al werkzaam zijn in de horeca en enthousiaste gemotiveerde mensen die zich willen ontwikkelen.

Het lesaanbod van het Horeca vakcollege is ondertussen uitgebreid met SVH-leermeester, bedienings- en keuken assistent en er worden cursussen Sociale Hygiëne aangeboden. Ook is het horeca vakcollege uitgebreid naar ActiFood in Friesland, horeca vakcollege ‘Waardeel’.

Contactinformatie

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen 078 683 34 00

info@vhc.nl of bezoek onze website: https://www.vhc.nl