Menu

Hey horecakunstenaar! Werken in het culturele hart van Amsterdam?

Vermaat, ook jouw nieuwe werkgever? Misschien ken je ons, misschien nog niet. Dat laatste kan komen doordat onze 350 horecalocaties negen van de tien keer onder het dak van een ander zitten. Zo ook het Stedelijk Museum. En daar zoeken wij jou als horecatopper voor!

Wij kunnen wel zeggen dat het heel bijzonder is om daar te werken. Je werkt midden in Amsterdam tussen de grootste meesterwerken. En vind je het leuk te werken met diverse (internationale) gasten? Dan zit je hier goed. Je kunt werken in het restaurant, een koffiebar in de entree, een café in het museum zelf of een personeelsrestaurant voor alle medewerkers van het museum zelf.

Wist je dat?

Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. We ontwikkelen en runnen horecaconcepten voor bedrijven, ziekenhuizen, musea, universiteiten en hogescholen, airports en evenementen. Ook ontwikkelen we eigen brands voor de horeca- en retailmarkt. Met maar liefst 350 locaties door het hele land en 3.500 medewerkers behoren we tot de vijf grootste werkgevers in horecaland.

Activiteit

Leer de lekkerste cocktails shaken en dienblad lopen en neem een kijkje bij Mondriaan’s schilderijen.

Om 14.00 uur kun jij je melden bij de bar in het museum. In ±1,5 uur willen wij jou de sfeer laten proeven van werken in het Stedelijk Museum met:

  • Een kijkje in het museum waar we natuurlijk even stoppen bij de beroemde schilderijen van Picasso
  • Een cocktailworkshop waar je de basiskneepjes van het vak leert!
  • Een snelle training in dienblad lopen met de cocktail die jij hebt gemaakt.

Monique, onze horecamanager van alle musea op het Museumplein, gaat je rondleiden. Zij vertelt je eventueel ook meer over werken in het Rijksmuseum, het Concertgebouw en het Van Gogh museum. En natuurlijk kun je al je vragen aan haar stellen en je interesse aangeven. Wie weet loop jij deze dag gelijk weg met een leuke job!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Vermaat – Stedelijk museum en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Horeca medewerker Stedelijk Museum

Barista Stedelijk Museum

BartenderStedelijk Museum

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Monique van Happen: m.vanhappen@vermaatgroep.nl of 06-11616686