Menu

Werken bij een familiebedrijf? En de gasten een geweldig verblijf bezorgen? Dit is je kans!

Aan de rand van Breda vindt je Van der Valk Hotel Breda Princeville, de ideale ontmoetingsplaats voor elke gast.
Met maar liefst 127 hotelkamers, 24 vergaderzalen, restaurant, Grand Café, zwembad en fitness ben je bij ons aan het juiste verblijf voor een heerlijk ontspannen verblijf.  Wil je de gasten dit ontspannen verblijf bieden? Kom dan gezellig langs tijdens onze rondleiding en wie weet kom je ooit ons team versterken!

Wist je dat?

Naast hard werken in een leuk team organiseren wij ook elk kwartaal een leuke teambuildingsavond, stimuleren je om door te groeien aan de hand van trainingen en opleidingen via o.a. van der Valk opleidingen en houden wij van een lolletje op zijn tijd.

Activiteit

Wij organiseren een rondleiding door ons hotel en business center gevolgd door een Gin&Tonic masterclass aan onze zwembadbar (bij goed weer).

Vanaf 14.30 uur starten wij met een rondleiding door het hotel, je ziet hier alle afdelingen voor en achter de schermen.

Aansluitend houden we een Gin&Tonic masterclass bij onze zwembadbar (bij goed weer) onder het genot van een hapje en een drankje!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Van der Valk Hotel Breda Princeville en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Zelfstandig werkend kok

Medewerker bediening/banqueting

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Henri van Boxstel: hvboxstel@princeville.valk.com