Menu

Geef uw eigen restaurant vorm!

De Uffelse Molen is een regionaal ontmoetingscentrum waarbij het historisch gegeven uitgangspunt is. Met een team van jonge mensen proberen we onze gasten, die bewust voor deze plek kiezen, zich thuis te laten voelen. In dit verband missen we nog iemand die met veel gevoel voor onze identiteit en producten uit de omgeving ons restaurant vorm wil geven. Geen uitgebreide kaart, maar een stijlvol en eigen karakter rechtdoende aan producten uit de eigen omgeving is wat wij nastreven. Diverse vormen van samenwerken zijn daarbij bespreekbaar. We denken daarbij aan een (jong) persoon, die met grote mate van zelfstandigheid de keuken en het restaurant vorm geeft. Naast eigen initiatief en een grote wil om een eigen product neer te zetten is een stukje historische betrokkenheid wel een pré. Daarnaast hopen we dat deze persoon het leuk vindt zich blijvend te ontwikkelen. Zowel als kok als mede-vormgever van leuke gerechten.

Wist je dat?

De Uffelse Molen is als ontmoetingscentrum het hele jaar open op zondag, en in de periode van Pinksteren tot september dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur. Ons streven is het restaurant open te hebben tenminste gedurende vrijdag tot en met zondag, en bij feesten en groepsactiviteiten. De Uffelse Molen is een volwaardige horecalocatie en beschikt over alle gangbare faciliteiten. De Molen beschikt over een gelagkamer voor passanten, een binnenplaats en een tiendschuur geschikt als podium voor muziek, theater, filmexposities, bedrijfsbijeenkomsten en voor familieactiviteiten. 

Activiteit

De gelagkamer is de rustplaats of het vertrekpunt voor wandelaars, fietsers, ruiters en andere passanten. Een plek voor een drankje, hapje en een praatje. Een plek waar bezoekers op hun eigen manier samen kunnen zijn, verbintenissen aangaan of afscheid nemen.  

Na herstel van ons bakhuis zou het mooi zijn om samen met vrijwilligers foodworkshops te geven, te denken valt aan vlaaien bakken, pizza’s bakken, en andere streekgebonden producten klaar te maken. Maak tevens in onze expositieruimte kennis met gebruiksvoorwerpen uit het verleden. Ons complex is daarnaast ideaal om kennis te maken met Grenspark KempenBroek als uniek natuur- en cultuurgebied.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Uffelse Molen en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Culinair maître UffeliqueContactinformatie

John Klerkx: uffelsemolen@johnklerkx.nl of (0031) 475 56895/(0031) 620 629069