Menu

Werken, wonen en genieten op en van een Waddeneiland! Dat kan bij Strandpaviljoen ‘t Badhuys

OP 6 JULI 2017 ZIJN WIJ UITGEROEPEN TOT BESTE STRANDPAVILJOEN VAN NEDERLAND!

U kunt iedere dag bij ons terecht voor een drankje op het terras, een heerlijk ontbijt, lunch, borrel of diner. Van 10.00 tot 22.00 uur is onze keuken geopend

Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving in het Badhuys. Laat u verrassen door bijzondere smaakcombinaties die u in het Badhuys kunt proeven.

Wij hopen dat u het naar uw zin zal hebben en dat het u zo goed bevalt, dat we u tijdens dit verblijf op Vlieland, of anders een volgende keer, nog eens terug zien. Het ú naar de zin maken is onze uitdaging!

’t ‘eerste’ Badhuys is geopend in 1995 op de locatie tussen het huidige gebouw en de duinen. ’t Badhuys was destijds het eerste strandpaviljoen in Nederland dat permanent mocht blijven staan. Op 13 april 2017 is het nieuwe Badhuys geopend door Rose Westers en Willem de Bruin.

Wist je dat?

Wij geloven dat de horeca is voor iedereen die wil. Zolang jij de gast op de eerste plek wilt zetten, kun je een fantastische collega van ons worden bij ‘t Badhuys. Ook wonen op Vlieland is vooral een kwestie van willen, want iedereen is meer dan welkom. De vraag is dus, wil jij:

  • Voor 25 euro per nacht in elk WestCord Hotel kunnen overnachten?
  • Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer jij voor ons een nieuwe personeelslid vindt?
  • De fijne kneepjes in de hotellerie kunt leren /  Groeien in je functie?
  • Je vrije uren zonnend of surfend op het strand kan doorbrengen?
  • Je werkdag afsluit met een kampvuur op het strand?
  • Heel veel nieuwe en leuke mensen leren kennen?
  • Gratis naar Vlieland reizen (reiskostenvergoeding)?
  • Een leuke baan met een sluitborrel?
  • Natuurlijk een goede fooi!

Wanneer jij al deze vragen met ja hebt beantwoord, lees dan vooral verder!

Wij zijn namelijk opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die energie krijgt van een drukke dag en gelukkig wordt van blije gasten. Iemand die altijd als eerste op de bel reageert en aan het einde van de avond zingend de laatste glazen poleert. En iemand die voor gasten en medewerkers een vertrouwd gezicht wordt in het hotel en zo op een prettige manier het hotel representeert. Kortom: iemand die geschikt is voor de horeca.

Onze activiteit

Discover, Meet & Greet met de locatie en medewerkers van ‘t Badhuys.

Tijdens de Nationale Horeca Dag ontvangen wij jou en de andere kandidaten op het mooiste Waddeneiland, Vlieland. Je stapt op de boot in Harlingen en vaart naar ons prachtige eiland. Graag willen wij het verhaal achter jouw persoon leer kennen. Hierdoor willen wij samen met jou kijken welke unieke mogelijkheden / kansen kunnen bieden binnen ons hotel. Het programma is als volgt:

13:00/ 16.00 uur: Korte presentatie over het strandpaviljoen op Vlieland en “tour behind the scenes” Meet & Greet met ons team, waarbij wij jou persoonlijk kunnen leren kennen.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Strandpaviljoen ‘t Badhuys en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwed naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker keuken

Medewerker bediening

Bekijk hier alvast onze topvacatures

Contactinformatie

Diede Westers

E-mail:  info.badhuys@westcordhotels.nl

Telefoon:            0562 451992

Eline Ligthart (Corporate Recruiter WestCord Hotels)

E-mail:                  eline.ligthart@westcordhotels.nl

Telefoon:            06 11 74 64 25