Menu

Werken in de meeste groene omgeving van Bergen op Zoom?

Wij van Stayokay zijn best wel een beetje trots op wat we doen. Elke locatie heeft de vrijheid om eigen duurzame projecten te organiseren. Wij vinden niets te gek. Om ons doel te behalen – meest duurzame ho(s)telketen van Nederland worden – moet je namelijk wel eens uit je comfort zone stappen! Ons hostel ligt prachtig in de bossen van de Brabantse Wal, wat uitstrekt van Steenbergen tot aan de Belgische grens,  en wij hebben een erg modern  gebouw dat helemaal duurzaam is.

Wij hebben restaurant, zithoek en ruim opgezet terras waar je 365 dagen per jaar welkom bent voor ontbijt, lunch, diner of een heerlijk kopje koffie. Met onze 7 vergaderzalen zijn wij ook de perfecte locatie voor feesten, partijen en vergaderingen. Ook kun je bij ons BBQ´en of een gezellig potje bosgolf spelen.   

Wist je dat?

Bij ons thuis vind je namelijk overal duurzame hints die bijdragen aan een mooiere planeet en een relaxed verblijf. En dat voelt goed! Van een biologisch ontbijt tot gerecyclede bedrijfskleding voor alle medewerkers.

Activiteit

Vraag ons de kleding van het lijf tijdens de speeddate rondes, maak kennis met het Feel-Good arrangement en kom meer te weten over ons ‘Goed-Bezig’ project. Dus trek je sport schoenen aan en maak kennis met Stayokay Bergen op Zoom!  

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Stayokay Bergen op Zoom en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Allround medewerker

Bar

Bediening

Keuken

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Elianne Braskamp of Sanne van Beveren: bergenopzoom@stayokay.com of 0164-233 261