Menu

Werken op een unieke multifunctionele horecalocatie? Dat kan bij Restaurant Zuiver in het Utrechtse Leidsche Rijn!

Restaurant Zuiver is een drukbezochte horecalocatie, gelegen in het Utrechtse Leidsche Rijn, direct aan de A2. De oude boerderij is verbouwd tot een moderne, sfeervolle locatie met een groot à la carte restaurant, twee ruimtes voor zakelijke en particuliere evenementen en twee terrassen. De koks van Restaurant Zuiver zijn geïnspireerd door de seizoenen en bereiden graag zuivere (streek-)producten met pure smaken. Naast diners en lunches is Zuiver een populaire locatie voor vergaderingen, congressen, feestelijke borrels, partijen en bruiloften. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving bij Restaurant Zuiver. Zuiver is onderdeel van BHG (Brothers Horeca Groep).

Wist je dat?

Restaurant Zuiver is een zeer bijzondere trouwlocatie in Utrecht! De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor een huwelijksfeest of receptie met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap, een jubileum, een intiem diner, feest met barbecue op het terras of een besloten receptie.

Activiteit

Bij Restaurant Zuiver in Utrecht mag iedereen binnen komen lopen tussen 09.00 en 11.00 uur en 14.30 en 17.00 uur. Het enthousiaste team van Zuiver biedt een aantal leuke activiteiten / “kijkjes in de keuken” aan:  

–        Rondleiding door Restaurant Zuiver

–        “zelf vis fileren” (keuken)

–        “Barista koffiekoning” (bediening)

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Restaurant Zuiver en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Floormanager bij Restaurant Zuiver (FT)

Medewerker spoelkeuken / afwasser

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Jerrie Verleg (Bedrijfsleider): utrecht@zuivergastvrij.nl of 030 – 2383233