Menu

Laat je verassen in boerderij restaurant VROEG

Onder de rook van Utrecht, op een levendige locatie in Bunnik, is in een rijks monumentale boerderij restaurant “VROEG” gevestigd.

Vroeg is zeven dagen per week geopend van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Wij serveren ontbijt-, lunch-, en dinergerechten. Tevens kan men bij Vroeg terecht voor een high-tea, familiediner of vergaderarrangement.

Vers, puur en exclusief bereid door Vroeg is het handelsmerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vroeg richt zich daarbij op een brede doelgroep en is heel toegankelijk voor zowel de zakelijke als particuliere gast.

Een leuke Full-time of Part-time baan in een prachtige horeca zaak met restaurant en bakkerij op slechts 10 min fietsen van de Uithof. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die de gasten van Vroeg op een gastvrije en uitstekende manier service verlenen. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en tevens ben je representatief en stressbestendig met een gevoel voor humor.

Wij bieden interne trainingen tot gastheer/gastvrouw, barista, wijn sommelier of bier sommelier.

Met een leuke, afwisselende baan binnen een leuk en enthousiast team van medewerkers.

Wist je dat?

Horeca leerbedrijf van het jaar 2016

Leerbedrijf van het jaar 2017 ROC Midden Nederland

Misset Horeca Koffie top 100, 7e plaats en beste koffie in een restaurant

AD oliebollentest 4e plek 2016

Activiteit

Altijd al kok willen worden maar je hebt niet de juiste diploma’s? Of heb je altijd al gedroomd van die mooie baan in de Horeca maar nooit de stap echt durven zetten, kom dan op 21 mei om 13.00 uur naar Vroeg.

We starten met koffie/thee en huisgemaakte zoetigheden uit onze eigen bakkerij. Daarna volg je twee workshops: workshop 1: bier en spijs en workshop 2: oesters steken, bij beide workshops zullen jullie ook zelf aan de slag gaan. Na een korte pauze gaan we daarna naar onze bakkerij voor een inspirerende workshop brood bakken. Rond 16 uur eindigen we deze workshops en is er tijdens de afsluitende borrel voldoende gelegenheid om met onze vakspecialisten na te praten.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar de het mooie Restaurant Vroeg en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Vroeg zoekt Zelfstandig werkend kok (fulltime)

Vroeg zoekt terrastoppers! (fulltime/parttime/bijbaan)

Bekijk hier alvast onze vacaturesInstagram