Menu

Heb jij een passie voor horeca en leef je bij het motto ‘vele handen maken licht werk’? Dan is Klein Zwitserland ideaal geschikt voor jou!

Restaurant Klein Zwitserland staat bekend om haar prachtige ligging aan de rand van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug, rondom de Driebergse bossen. Klein Zwitersland is een begrip in de omgeving Driebergen. Een sfeervolle en kindvriendelijke locatie gelegen in een bosrijke omgeving. Dit betekent de perfecte uitvalbasis om na een middagje bos te genieten van een heerlijke pannenkoek, goede koffie of lunchbreak!

Het restaurant heeft een capaciteit van 120 zitplaatsen en daarnaast nog een fantastische zaal met een eigen bar voor feesten, partijen en borrels. De menukaart bestaat uit pannenkoeken in alle soorten en maten, maar ook vlees- en visgerechten

Activiteit

Leer bier tappen óf pannenkoeken bakken achter een carrousel!

Leer hoe je een perfect biertje kunt tappen! Wij leren je alle technieken voor het tappen van het perfecte biertje en waarom je deze technieken toe moet passen. Liever in de keuken aan de slag? Bak je eigen pannenkoek achter de pannenkoeken carrousel. Deze krijg je van het huis. Ben je creatief? Lever dan een recept in voor een heerlijke of unieke pannenkoek. De lekkerste pannenkoek wordt de pannenkoek van de maand juni met jouw naam en komt misschien vast op de menukaart.

Activiteit tussen 14.00 en 17.00 uur.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Restaurant Klein Zwitserland (Driebergen) en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Keukenhulp (PT)

Zelfstandig werkend kok (FT)

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Corné Dikmans (Bedrijfsleider): pz@bhg.nl of 0343 – 510165