Menu

Kijkje achter de schermen bij restaurant De Nederlanden

Een restaurant met 1 Michelin ster en 17 punten in de gids van Gault Millau. Het culinaire hart van het bedrijf, alles wat we doen draait om Wilco’s keuken. Daarnaast hebben we een Lounge, een terras aan de Vecht met eigen aanlegkade, een private dining ruimte met een eigen terras op het zuiden en ook nog eens 11 kamers. We zijn gelegen onder de rook van Amsterdam, tussen Vinkeveen en Hilversum. Wilco is SVH Meesterkok en we hebben diverse leermeesters in ons team om de jeugd op te leiden, onze toekomst! Ons team bestaat uit 25 medewerkers, fulltime, parttime en ambulant. We gebruiken veel locale/regionale leveranciers maar onze keuken heeft mondiale invloeden en onze inspiratie doen we op over de hele wereld.
Wij vinden het onwijs belangrijk dat ons team lekker in zijn vel zit, dat iedereen zich verder kan ontwikkelen. We doen veel aan productkennis, we doen gezamenlijk workshops met koffie, wijn, kaas en andere producten. We houden ervan onze gasten te verrassen en te verwennen, zo zien we dat ook voor ons team. Gedreven mensen, liefhebbers van eten en drinken, die weten wat ze willen en ons inspireren, die zoeken we!”

Wist je dat…?

Chef Wilco Berend SVH Meesterkok is.

ACTIVITEIT

Ontdek het restaurant en neem een kijkje achter de schermen

De Nederlanden doet met plezier mee aan de Nationale Horeca Dag. We doen geen gekke dingen maar weten je te overtuigen door gewoon onszelf te zijn. Kom een kijkje bij ons nemen, je ziet niet alleen alle faciliteiten die onze gasten gebruiken en beleven, maar je kunt ook een kijkje achter de schermen nemen. SVH Meesterkok Wilco Berends zie je echt aan het werk, en nee, dat is niet zoals bij Gordon Ramsey op televisie. Je proeft een hapje uit de keuken, drinkt een drankje met een van onze medewerkers. Die kunnen je vertellen dat de horeca een ambacht is, een echt vak waaruit je onwijs veel voldoening kunt halen en in door kunt groeien. Kom je ons bezoeken? Je bent meer dan welkom!

Benieuwd naar onze vacatures?

Registreer je voor onze activiteit en ontdek hier alvast onze vacatures.

Topvacatures

BEDIENINGSMEDEWERKER FULL TIME

CHEF DE PARTI FULL TIME

PATISSIER FULL TIME 

Bekijk hier alvast onze vacatures


Contactinformatie

Caroline Berends

0294 232326 of info@nederlanden.nl