Menu

Ontdek het Pulitzer Amsterdam tijdens Nationale Techniekdag

Gevestigd in hartje Amsterdam vormen vijfentwintig samengevoegde grachtenhuizen daterend uit de Gouden Eeuw het nieuwe, klassieke Pulitzer Amsterdam: een unieke mix van historisch en modern vakmanschap, verscholen in de iconische grachtengordel.

Dit verborgen domein biedt 225 intieme kamers, 10 elegante meeting & event ruimtes, serene binnentuinen, lobbycafe Pause, Pulitzer’s Bar en restaurant Jansz. dat schitterende gerechten serveert in een ongedwongen Amsterdamse setting.

Het gepassioneerde team is gedreven om, van zowel vóór als achter de schermen, onvergetelijke ervaringen te creëren voor onze gasten.

Wist je dat…?

De Pulitzer Bar is verkozen tot Beste Hotel Bar van Amsterdam

Activiteit

Speurtocht door de 25 historische grachtenpanden

Speur naar Pulitzer’s best bewaarde geheimen! Volg de schatkaart en ontdek talloze gangen, leer over de roemrijke geschiedenis, nip aan klassieke cocktails in Pulitzer’s Bar en proef schitterend bereide klassiekers in restaurant Jansz. Aan het einde van de tocht staat er een verrassing op je te wachten… mits je de juiste letters hebt gevonden 😉

Datum:             Dinsdag 21 mei

Tijd:                  10:00 – 11:45 of 16:00 – 17:45

Locatie:            Prinsengracht 323, Amsterdam, Saxenburg Galleries

Aanmelden:    Meld je aan voor één van de bovenstaande tijdslots, vol = vol

Kom langs en zet je speurneus op, wij verzorgen de hapjes en drankjes. Zien we je dan?

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het Pulitzer Amsterdam en ontdek zelf waarom het Pulitzer Amsterdam dé plek is voor jou om te werken.

Topvacatures

Medewerker bediening Jansz. Amsterdam

Front Office Agent