Menu

In Parc Centrum Sandur is altijd wat te beleven! Een verrassend aanbond van restaurants, uiteenlopende mogelijkheden op het gebeid van sport en ontspanning, vergaderfaciliteiten en winkelgemak. Alles onder één dak!

Parc Centrum Sandur is een bruisend centrum met o.a. diverse restaurants, een bowling barn, zwembad, bar, fitness, snackbar en supermarkt in het Drentse Emmen. Wij bedienen dagelijks de gasten van Center Parcs Sandur en heten dagelijks de gasten uit de regio welkom.

Wist je dat?

Lijkt het jou leuk om te werken in een team dat elke dag voor blije gezichten zorgt?    Binnen ons team hebben we diverse plekken beschikbaar, denk aan bedienen op onze Central Garden of wanneer het zonnetje schijnt op ons terras aan de haven, maar zeker ook bar-werkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. Werk je liever in een restaurant? Dat kan bij ons op drie verschillende plekken. Onder andere in ons grill restaurant The Grill Company kun je aan de slag, of wanneer je liever in een à la carte restaurant meedraait kan dat ook! Kun je nu geen keuze maken, geen probleem, all-rounders zijn welkom!

Activiteit

Doe mee met de Toer Sandur! Laat je verrassen door het team van Parc Centrum Sandur en beleef en proef! Uiteraard is er ruimte voor een persoonlijk gesprek met onze chef-kok of horecamanager om de mogelijkheden binnen Parc Sandur te bespreken.

Toer Sandur ziet er als volgt uit; –

Aanvang 10.30 uur

Wij ontvangen je in onze BAR met koffie of thee en wat lekkers

Vervolgens leiden wij je rond langs onze drie verschillende restaurants, The Bowling
Barn, onze Gametown, kinderspeelparadijs, Central Garden en andere outlets.

Na de rondleiding sluiten wij de ochtend in stijl af in The Grill Company.. en ja de grill is aan! Uiteraard zijn onze chef-kok of onze horecamanager aanwezig wanneer je geïnteresseerd bent in één van onze vacatures of alles over Parc Centrum Sandur!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Parc Centrum Sandur en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Allround medewerker horeca

Restaurantmedewerker – leidinggevende

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Jan-Willem Trip: jwtrip@sandur.nl of 0591-667474