Menu

AVINIAR ons NFT label

Non fungible tokens, ofwel NFT’s, is de nieuwste ontwikkeling gebasseerd op de blockchain technologie. Wanneer je een NFT creëert ontstaat een uniek digitaal artikel dat niet vervangbaar is, ofwel non – fungible. Met behulp van de blockchain technologie registreer je bij het aanmaken van een NFT als het ware dit item op de blockchain. Zo is een uniek stukje eigendom aangemaakt, waarbij de houder van deze NFT er zeker kan van zijn dat er slechts één van dit artikel bestaat. 

Bij AR Technologies kennen wij de kracht van NFT’s en weten wij hoe dit succesvol in moeten zetten. Met ons label AVINIAR bieden wij een team van NFT en Blockchain experts die de krachten bundelen voor de meest effectieve campagnes. 

#0084
AVINIAR #0024

Boost je merk en community met NFT's

Dankzij het unieke character en de tokens op de blockchain, worden NFT’s steeds multifunctioneler. Lanceer een unieke NFT art collectie, met selectieve aantallen, of een NFT serie met muziek nummers van artiesten. 

Wij zorgen voor de creatie en lancering van de NFT’s, of dit nu op de openmarket platformen zijn zoals Opensea via het Ethereum blockchain, of geïntegreerd op een eigen website met lagere gas fee’s op het Solana of Polygon blockchain. 

38
AVINIAR #0352

Het stappenplan

Wij werken samen met jou aan een passend en succesvol NFT concept. Of dit nu voor een event is, product lancering of community versterking.

Wij creëren NFT’s in alle soorten en maten, van grafische NFT’s tot muziek NFT’s. 

De Ethereum blockchain heeft relatief hogere gas fee’s in vergelijking met Polygon of Solana, maar Ethereum is automatisch gelinkt aan Opensea. Keuzes die van grote invloed zijn op het project en waarbij wij jou in begeleiden. We adviseren jou wat de meest passende blockchain is voor een effectieve NFT launch, passend bij jouw doel. 

Het meeste uit je NFT project halen, gaat via jouw eigen website met bijbehorende minting engine. Wij zetten voor jou de gehele website op, inclusief minting engine en connectie met de metamask wallet.

Het succes van een NFT lancering hangt af van een krachtige en betrokken community. Wij zorgen er samen met jou voor dat het NFT concept de nodige marketing exposure krijgt en we zetten de relevante social media communities op in Telegram, Discord, Instagram, Twitter en TikTok

Start jouw NFT project vandaag nog

Laat je adviseren door ervaren experts op het gebied van NFT creatie, NFT veilingen en marketing campagnes. Wij begeleiden het gehele traject en zorgen voor impactvolle en krachtige community – en social campagnes.