Menu

Tour mee met de Accor Borrel Boot

Ervaar Accor, maak op 21 mei kennis met al onze hotels en mensen.

ibis hotel Den Haag City Centre het leukste hotel is van Den Haag met 197 kamers, een trendy ontbijtruimte, restaurant en bar. Als ibis medewerkers van Ibis hotel Den Haag City zorgen we er samen voor dat onze gasten een fantastisch verblijf hebben in ons hotel. Als je voor een familie sfeer wil gaan en je echt thuis wil voelen, zijn wij het ideale hotel. Als wij weten van gasten dat ze bij ons verblijven, omdat ze jarig zijn of omdat ze hun jubileum vieren, rennen wij met alle liefde voor hun naar boven om de kamer prachtig te versieren en een kaartje met chocolaatjes op hun kussen neer te leggen. Maar ook onze medewerkers vinden wij belangrijk. We organiseren leuke activiteiten door middel van ons Be Balanced programma, waarbij gezondheid van de werknemers op het werk centraal staat. Ook hebben wij twee keer per jaar een All Employee Meeting, waarbij we allemaal samen komen om de hotel resultaten te bespreken en die we afsluiten met een gezellig etentje.

Wist je dat?

Werken bij Accor je volop mogelijkheden biedt voor een glansrijke ontwikkeling en dús goede carrière? Bij ons ben je welkom om te groeien door onze actieve Talentenbenadering. Dat is de cultuur waarin wij iedere dag beter worden. Wij geloven in diversiteit en dus in verschillende persoonlijkheden. Met én zonder ervaring in Hospitality ben jij van harte welkom. Binnen een diversiteit van merken kun jij kiezen waar jij je gelukkig voelt! Van 5* deluxe tot economy en alles ertussen in zoeken wij continue naar nieuw talent. Feel Welcome!

Activiteit

De Accor Borrelboot

Fun, feestjes en heel veel leuke collega’s… dat is werken bij Accor!

Een gezellige rondvaart door de grachten van Amsterdam, compleet verzorgd met lekkere borrelhapjes en een Accor drankje. Tijdens de rondvaart stoppen we bij verschillende hotels van Accor en krijg je een kijkje achter de schermen. Maak tijdens deze tour kennis met onze medewerkers en kom meer te weten over onze verschillende merken en hotels.

Er zullen twee tours plaatsvinden op 21 mei:

Middagtour: Start om 15:00 uur @ ibis Amsterdam Centre (Stationsplein 49, 1012AB Amsterdam) en vaar mee naar Sofitel Legend the Grand (Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam).

Avondtour: Start om 18:30 uur @ Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre (Piet Heinkade 11, 1019 BR Amsterdam) en vaar mee naar INK Hotel Amsterdam (Nieuwezijds Voorburgwal 67, 1012 RE Amsterdam).

Ben je ook benieuwd hoe het is om voor Accor te werken? Meld je dan voor 6 mei aan! LET OP: VOL = VOL!!!

Lukt het je niet om naar de bovenstaande activiteit te komen?

ibis Den Haag City Centre opent haar deuren voor jou tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Je kunt je melden bij Kin-Pong Man voor een rondleiding en een kopje koffie. Het adres is Jan Hendrikstraat 10, 2512 GL in Den Haag.

TOT 21 MEI!!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar ibis Den Haag City Centre by Accor en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Van Front Office Agent to F&B Host

Van Stagiair HR tot Duty Manager

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Dina el Bluny: dina.elbluny@accor.com