Menu

Kom bij ons langs voor een van de leukste activiteiten, ‘make your own pizza’! Daarnaast hebben wij een Meet&Greet georganiseerd met onze Hotel Manager en er zal een hotel tour georganiseerd worden tijdens de Nationale Techniekdag op dinsdag 21 mei tussen 16.00 en 20.00 uur.

Holiday Inn Express staat bekend om haar perfect verzorgde verblijf, waar men maar weinig zorgen kent. Met een Express check in, een inclusief Express start continentaal Nederlands ontbijt voor als onze gasten, gratis wifi, een goede nachtrust en een hoogstaande service streven wij ernaar om elk verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Door onze efficiënte processen en ons jonge team, weten wij op een aangename manier aan de verwachtingen van de gasten te voldoen.

Op 14 augustus 2012 opende het hotel Holiday Inn Express Utrecht Papendorp haar 118 hotelkamers voor de wereld. Het hotel kent de Great room, waar gasten kunnen genieten van het ontbijt, diner & entertainment. Het business center kent alle benodigdheden voor de zakelijke gasten. Daarnaast beschikt het hotel over twee moderne vergaderzalen, waardoor zakelijke gasten hier goed zijn voorzien. Het hotel is gevestigd in de kom van de A2 & A12 en slechts 10 minuten verwijderd van de Jaarbeurs, Centraal station en het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, Hoog Catharijne. Hierdoor is het ideaal dat het parkeren gratis is. Met de juiste attitude is doorgroeien binnen onze hotels in ieders bereik.

Holiday Inn Express maakt onderdeel uit van de hotelketen Intercontinental Hotel Group (IHG). IHG heeft een groot portfolio met diverse en unieke brands over de hele wereld. In totaal bevat het portfolio van IHG meer dan 5100 hotels in bijna 100 landen! Bij al deze hotels krijg je als IHG-er korting bij het boeken van hotelkamers! Wanneer je werkt voor IHG krijg je het gevoel deel uit te maken van een grote familie. IHG streeft ernaar om het beste uit haar medewerkers te halen. Binnen IHG krijg je genoeg ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontwikkelen. Het werken voor zo’n grote hotelketen bied je genoeg kansen en uitdagingen!

Wist je dat?

Het hotel Holiday Inn Express Utrecht Papendorp behoort tot het portfolio van The Vincent Hotel Group. Dit is de overkoepelende organisatie dat in totaal 11 hotels, welke onder twee grote internationale ketens vallen (Hilton en IHG) en een stafafdeling (Support Office) bezit.

De core values van TVHG zijn: Teamwork, Vibrant, Honest en Growth. Dit zijn waarden die ontzetten belangrijk zijn binnen het bedrijf.

Indien je bij een van onze hotels werkzaam bent, kun je soms ook bij een ander hotel van onze groep aan de slag. Hierdoor krijg je de kans om jouw kennis te verbreden en ervaring op te doen in meerdere hotels.

Daarnaast worden er veel trainingen georganiseerd. Als je start bij TVHG neem je eerst deel aan de TVHG Welcome week. Tijdens deze week leer je het bedrijf beter kennen en zul je getraind worden op onder andere jouw kennis over de verschillende merken, Fire Life & Safety en Allergenen kennis.

Ook worden er jaarlijks twee grote feesten georganiseerd, het Summer event en het Kerstfeest. Deze feesten worden door HR georganiseerd voor alle 11 de hotels.

Doorgroeimogelijkheden zijn er vollop door bijvoorbeeld naar een groter hotel door te groeien of een andere functie binnen een ander hotel.

Activiteit

Make your own Pizza, Hotel Tour, Brandmovie en Meet & Greet met Hotel Manager.

Altijd al jouw eigen pizza willen maken…? Dat kan bij ons! ‘Make your own pizza’ is een van de activiteiten die wij voor jou organiseren! Ook kun je kennis maken met het merk Holiday Inn Express. Daarnaast ben je bij ons welkom voor al jouw vragen met betrekking tot hospitatality. Deze vragen kun je stellen tijdens een Meet & Greet met de Hotel Manager. Tevens wordt er een Hotel Tour georganiseerd, waarbij je een uniek kijkje krijgt in het hotel, zowel voor als achter de schermen.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Holiday Inn Express Utrecht Papendorp en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Patrick Werensteijn, Hotel Manager, 0652833703