Menu

Kom jij ons geheime recept leren van onze wereldberoemde nacho’s of een van de cocktails  van onze kaart shaken?

’t Hart van Breda is een bruisend bedrijf op de grote markt van Breda.  Bekend om onze nacho’s maar het toegankelijke karakter bied mogelijkheden voor alle leeftijdsgroepen. Met ons enthousiasme en frisse uitstraling zijn we vaak het middelpunt van de gezellige drukte op de grote markt zuid. Kom en ervaar onze hoge gastvrijheidsbeleving en de snelle service

Wist je dat?

’t Hart van Breda is door RTL 4 uitgeroepen tot het beste eetcafé van Nederland

Onze activiteit

Basis cocktails & Nacho’s maken  

Tijdens de Nationale horeca dag bieden wij 2 soorten activiteiten aan, één voor de bedieningskant en één voor de keuken.

Bediening: basis cocktail training; tijdens deze training komen verschillende cocktailtechnieken aan bod. Na een uitleg en demonstratie, mag je ook zelf aan de gang.  Heb jij interesse in een carrière achter de cocktailbar en geïnteresseerd in  een demonstratie, meld je dan aan voor deze actitviteit.

Keuken: Training nacho maken ; tijdens deze training, legt onze chefkok uit hoe het werken bij ’t Hart van Breda is. Verder volgt er een uitleg over onze welkbekende nacho’s van ’t Hart van Breda. De ingrediënten komen aan bod, de bereidingswijze, maar ook een stukje hygiëne en HCCP. De training begint met de een uitleg over onze keuken en werkwijze bij ’t Hart van Breda. ’t Hart van Breda is een groot bedrijf, maar met een zeer kleine keuken. Door aanpassingen is onze keuken zo ingericht dat we toch voor grote hoeveelheden mensen kunnen koken. We sluiten de activiteit af met de bereiding van onze nacho’s.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar ‘t Hart van Breda en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Gezocht! Horeca tijgers voor zowel keuken als bediening!

Bekijk hier alvast onze vacatures