Menu

Heb jij de Happy Factor?

Onze droom is, om met Happy Tosti, zoveel mogelijk mensen met- en zonder arbeidsbeperking een leuke, leerzame en betaalde werkplek te bieden. Voor 2023 willen wij minimaal 500 mensen met een arbeidsbeperking aan een betaalde baan hebben geholpen. Dat doen wij door de lekkerste tosti-creaties te serveren en te focussen op de beste service voor onze gasten.

Wij streven ernaar om een 100% kloppend bedrijf te runnen door keuzes te maken die goed zijn voor mens en milieu. De belangrijkste voorbeelden hiervan zijn;

  • Gebruik maken van producten met een duurzame herkomst zoals ons bio brood, bio kaas, eerlijke koffie en soepen van verspilde groentes.
  • De keten heeft een minimale voedselverspilling door een slimme menukaart en een efficiënt inkoopsysteem.
  • Gebruik maken van zo weinig mogelijk verpakkingsmaterialen. De verpakkingsmaterialen die we gebruiken zijn van duurzame herkomst of hebben een minimaal schadelijke impact op het milieu.
  • Meer dan 65% van onze medewerkers heeft een arbeidsbeperking.

Wist je dat?

Door het hippe interieur van de restaurants en de vrolijke sfeer die er hangt zorgen we dat onze gasten graag terugkomen. Leuke elementen van de restaurants zijn schommels, fietsstoelen, gele toiletpotten, schommelstoelen, photobooths en de sociale kunstwerken.

Activiteit

Een kijkje in de keuken bij Happy Tosti.

Wil jij eens van dichtbij zien wat onze Happy Heroes voor werkzaamheden doen?, kom dan kijken op de Nationale Techniekdag. Daar kan je zien hoe tosti’s worden voorbereid, gegrild en geserveerd. Daarnaast kan je zien hoe de lekkerste drankjes worden bereid.

Ben jij tussen de 18 en 25 en sta je ingeschreven in het ‘doelgroep register’? kom dan vooral eens kijken of jij net zo enthousiast bent als wij over Happy Tosti, en wie weet sta jij binnenkort wel de lekkerste tosti’s te grillen.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Happy Tosti Deventer en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerkers Fastservice op contractbasis / Medewerker Fastservice

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Roel van der Vegt (eigenaar Happy Tosti Deventer): lange.b@happytosti.nl