Menu

Ontdek de geheimen van Karel V op Nationale Techniekdag

Een veertiende-eeuws klooster, hartje Utrecht. Ooit was Grand Hotel Karel V het thuis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag de dag is het een van de meest verrassende plekken van de stad. Betreed dit monument, gelegen rondom een inspirerende binnentuin. Dwaal door de verhalen, ontspan in de spa en geniet van sprankelende gastronomie aan de voet van de Domtoren. Ontrafel de geheimen van dit iconische hotel, verborgen op een stedelijk landgoed met meer dan 650 jaar historie. In 1348 gaf de Ridderlijke Duitse Orde opdracht tot de bouw van het klooster “De Balije van Utrecht”. Vanuit wat al snel Het Duitse Huis genoemd werd, vertrokken kruisridders naar het oosten om ‘de heidenen’ tot geloof te brengen.. Keizer Karel V, heerser over het grootste Europese rijk ooit, woonde in 1543 hier de vergadering van de Orde van het Gulden Vlies bij. Daarmee was hij de meest prominente gast in het klooster en is het hotel nu naar hem vernoemd..

Wist je dat?

Grand Hotel Karel V staat voor open communicatie, plezierige werksfeer, een veelbelovend product in een prachtig historisch pand en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Bij Grand Hotel Karel V vormen de medewerkers de basis van ons succes. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart! Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om te werken en jezelf te ontwikkelen. Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Door het leveren van uitmuntende service in een buitengewone omgeving. En vanuit het geloof dat persoonlijke aandacht voor onze gasten de garantie vormt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom zoeken wij zelfstandige medewerkers met een passie voor service en een talent voor gastvrijheid!

Activiteit

Ontdek het iconische Grand Hotel Karel V op Nationale Techniekdag

Ontdek een eeuwenoud klooster met 650 jaar aan geschiedenis, verscholen op een groen landgoed in het centrum van Utrecht. Grand Hotel Karel V is een vijfsterrenhotel met twee restaurants en nodigt je uit voor een uniek kijkje achter de schermen. Deze dag heeft Grand Hotel Karel V het belevings-menu.  Als voorgerecht krijg je een rondleiding door het hotel, als hoofdgerecht kan je kiezen uit verschillende mini-cursussen en als nagerecht is er een moment om na te praten.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Grand Hotel Karel V en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Supervisor Bistro Karel 5

Receptionist(e)

Bekijk hier alvast onze vacatures