Menu

Wij werken met passie bij Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin, gelegen op het Noordwijkse duin, kent een historie die terug gaat tot meer dan 130 jaar geleden. In al die jaren heeft zij menig (bekend) gast mogen ontvangen. Het brede palet van F&B zorgt voor een uitdagende werkomgeving. Van het Michelin ster bekroonde restaurant Latour, de altijd warme Van Diepingen Lounge, de culinaire Brasserie La Terrasse, tot Breakers Beach House direct aan het strand gelegen. Ieder restaurant heeft zijn eigen identiteit. Van grote partijen tot intieme bruiloften, Huis ter Duin is de plek waar het gebeurd. Het is een familiebedrijf dat gelooft in talent. De diversiteit van afdelingen en de dagelijkse dynamiek zorgen ervoor dat dit een plek is waar jij je carrière tot een hoger niveau gaat brengen. Een passie voor gastvrijheid in combinatie met doorpakken is wat wij zoeken.

Wist je dat?

Benieuwd naar alle mogelijkheden binnen Grand Hotel Huis ter Duin?  Bekijk onze website www.ikwerkmetpassie.nl of check onze Instagram account (@ikwerkmetpassie)! Uiteraard mag je ook een mail sturen naar humanresourches@huisterduin.com.  Tot snel!

Activiteit

F&B Meet & Greet

Nieuwsgierig naar het brede scala aan F&B bij Grand Hotel Huis ter Duin? Op 21 mei vertellen wij alle Ins & Outs van onze restaurants; de Van Diepeningen Lounge, Restaurant Latour, Breakers Beach House en Brasserie La Terrasse.   

De restaurant managers vertellen hoe het is om hier te werken, welke stappen zij hebben doorlopen en geven tips & tricks om succesvol te worden in de hospitality.

Is werken in de restaurants of bar niet waar jij op zoek naar bent? Uiteraard beantwoorden wij ook vragen over de andere afdelingen van Huis ter Duin. 

F&B Meet & Greet:

09:00 tot 11:30 uur

14:30 tot 17:30 uur

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Grand Hotel Huis ter Duin en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

F&B supervisor

Medewerker bediening

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Sjenel Zehenpfenning (Human Resources Director): humanresources@huisterduin.com