Menu

Wij zijn VHC Jongens BV, een groothandel voor horeca en grootverbruik gevestigd in Oostzaan.

Vanuit ons moderne en duurzame distributiecentrum bedienen wij dagelijks onze grote diversiteit aan klanten; van snackbar tot sterrenzaak. Vanuit hier leveren wij niet alleen kwaliteitsproducten, maar leveren wij service door persoonlijke aanpak. Als een klant een vraag, klacht of verzoek heeft dan belt hij niet naar de klantenservice maar heeft rechtstreeks contact met zijn persoonlijke contactpersoon.

Bij VHC Jongens geloven wij in hard werken. Daarom draait alles 24 uur per dag door. We vullen de voorraad overdag bij, zodat we ‘s nachts de bestellingen voor onze klanten kunnen klaarzetten. Zo kan een kok om twee uur middernacht nog een bestelling plaatsen en wordt zijn bestelling de volgende ochtend gewoon geleverd.

Sinds 2014 hebben wij ook onze eigen slagerij ‘Ragazzi’, ‘jongens’ vertaald in het Italiaans. Wij kopen de mooiste dierlijke producten van over de hele wereld en verwerken het zélf. Zo kunnen wij de kwaliteit beoordelen, sterker nog; bepalen, en kunnen we de beste kwaliteit vlees leveren.

Daarnaast hebben wij een uitgebreide AGF- en versafdeling. De producten komen letterlijk nét van het land. Nadat we de producten op kwaliteit en versheid hebben gecheckt, gaan ze met ons eigen koeltransport naar ons distributiecentrum. Vanuit daar wordt het dezelfde dag nog geleverd aan de klant.

Al snel nadat we onze AGF afdeling lanceerden, merkten we dat de vraag naar gesneden groenten en kant en klare recepturen steeds groter werd. Daarvoor zijn we een samenwerking aangegaan met het bedrijf Knook, wat ons betreft dé vers-snij specialist van dit land. Sindsdien maakt de versafdeling niet alleen verschil op kwaliteit en leversnelheid, maar ook op gemak.

Groot geworden met het allerhoogste serviceniveau

Bij VHC Jongens gaan we verder dan alleen het bevoorraden van de keuken. Wij zien ook het opleiden, bijscholen, inspireren en ondersteunen van klanten als service.

Om hierin te kunnen voorzien is een gloednieuw Training & Experience Center gebouwd, waar zich een les- en presentatiekeuken met de nieuwste keukenapparatuur, een wijnafdeling-proeverij, een Lavazza trainingscenter & showroom en de bestaande proefkeuken bevinden. Hier worden trainingen en workshops gehouden en kunnen klanten bijvoorbeeld nieuwe gerechten bedenken en testen onder begeleiding van onze chef-kok.

Daarnaast organiseren wij ieder jaar de Noord-Hollandse Horecabeurs in het AFAS Stadion.

Dit jaar houden wij onze 11e editie met meer dan 200 exposanten en zullen we onze bezoekers weer volledig in de watten leggen op de meest gastvrije horecabeurs van Noord-Holland. Meer informatie hierover vind u op: https://nhh-beurs.nl/

Contactinformatie

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen 075-6843055

verkoop@vhcjongensbv.nl of bezoek onze website: https://www.vhcjongensbv.nl/

Volg ons op Social Media

Bezoek ons op Facebook

Bezoek ons op Linkedin