Menu

Ontdek onze stadsbrasserie en leer cocktails shaken!

Bij stadsbrasserie en bar de Utrechter omarmen we de bewoners van de stad en hun cultuur, muziek en design. Schuif aan voor iconische gerechten, fijne dranken en mooie gesprekken. Ontdek hoe hedendaags wordt vervlochten met historie, zakelijke met vrije tijd en stads met de invloeden van het platteland.

De keuken van stadsbrasserie en bar de Utrechter volgt het ritme van de dag. Je kunt er iedere dag aanschuiven voor ontbijt, lunch, diner of borrel. Of je nu met zijn tweeën bent, of met een grote groep, je bent altijd welkom in de stadsbrasserie. Ook bieden ze de mogelijkheid om besloten te dineren in onze lounge én hebben we smakelijke arrangementen als onze brunch, high tea en proeverijen. Perfect voor een uitje met vrienden, familie of collega’

Een jubileum, bedrijfsfeest, vergadering of seminar organiseren? Samen met Social Impact Factory Utrecht biedt de Utrechter mooie zalen aan door het gehele pand op Vredenburg 40. Op de 1e en 2e verdieping bevinden zich kleurrijke vergaderruimtes waar je bijeenkomsten met impact kunt organiseren. Op de begane grond, achterin onze stadsbrasserie, vind je de lounge en eventspace. Zeer geschikt voor feesten, walking dinners en seminars.

‘Sociaal’ en‘ ondernemerschap’ zijn voor ons onlosmakelijk verbonden. Het zit in ons DNA. Ons pact met Social Impact Factory Utrecht, gevestigd in hetzelfde pand, is daarvan het bewijs. Samen geven we sociaal ondernemerschap een podium en helpen we de stad een beetje beter maken. Normaal Sociaal noemen we dat; no-nonsense goed doen, van de Utrechter voor de Utrechter.

Wist je dat?

Er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar

Activiteit

Kom de Utrechter ontdekken en leer cocktails shaken!

De Utrechter is een horecazaak met veel aspecten. Een keuken die ieder moment van de dag lekkere gerechten bereid. Een bar met een breed assortiment aan dranken: van goede koffies tot verrassende cocktails. En naast de stadsbrasserie zijn er ook evenementenruimtes en vergaderzalen. Dat alles gaan we je laten zien op 21 mei! Daarnaast geven we je een kijkje in de cocktail-keuken. Samen gaan we cocktails shaken in onze iconische bar en ontdekken we welke smaken het beste bij elkaar passen.

Kom langs vanaf 14:30

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar De Utrechter Stadsbrasserie en Bar en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Barista

Zelfstandig werkend kok

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

info@deutrechter.nl of 030-2271857