Menu

Amsterdam’s most prestigious address on the banks of the Amstel river.    

In het hart van Amsterdam, op loopafstand van het 19de-eeuwse Museumplein met onder andere het gerenommeerde Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, is De L’Europe synoniem aan de rijke Nederlandse geschiedenis. Sinds de officiële opening in 1896 is De L’Europe favoriet bij de Amsterdamse elite en blijft het hotel ’s werelds meest bekende namen aantrekken.

De L’Europe biedt een selectie van de beste restaurants in de stad Amsterdam, waar gasten kunnen genieten bij diverse restaurants. Bord’Eau , bekroond met een Michelinster, is het fine dining restaurant van De L’Europe. Met respect voor de seizoenen wordt, met pure, verfijnde ingrediënten, gepaard met de meest exclusieve wijnen vanuit de hele wereld, een ware smaakbeleving gecreëerd. Bekroond met een BIB Gourmand voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, biedt Hoofdstad Brasserie een vriendelijke en open benadering aan de brasserie van De L’Europe. Hèt Terras serveert een seizoensmenu vol met verleidelijke gerechten samengesteld door de chef en het team. Met 180 couverts is Hèt Terras één van de grootste hotspots in het hart van Amsterdam, direct gelegen aan de Amstel. Freddy’s Bar is de meest karakteristieke en bekende bar van de stad.

Activiteit

Discover beautiful De L’Europe

At De L’Europe, we turn travel dreams into reality. Discover the rich history of our hotel and admire true replicas from Dutch Masters in all rooms and suites at the historical Rondeel building and the contemporary Dutch Masters Wing.

We like to welcome you during the Nationale Techniekdag on 21st of May between 3PM – 5PM

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Hotel De L’Europe en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Chef de Rang

Receptionist

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Lisanne Zonderop (Trainer – Recruiter): lzonderop@deleurope.com of 020-5311755