Menu

Onderdeel van Finehotelsandsuites.com

Feel at home. Be inspired by our stories

Finehotelsandsuites.com is een boutique hotelketen. Zij heeft 3 boutique hotels onder haar. Stadsvilla Mozaic in Den Haag, Casa Julia in Delft en Stadvsilla Mout in Schiedam.

Finehotelsandsuites.com wilt gasten graag persoonlijk helpen en proberen een band te creëren met de gast. Alle hotels hebben een eigen historie en verhaal. Laat ons je verassen en inspireren door de gastvrijheid, de locatie en het interieur.

Finehotelsandsuites.com staat voor persoonlijkheid, kwaliteit en huiselijkheid met passie en originaliteit gerund. Met een. Hartelijk en betrokken team creëren wij een ongedwongen en huiselijke sfeer waarin jij je als gast welkom voelt. Ga erop uit in een van de bruisende steden en trek je na een lange dag terug in een van onze lounges. Ervaarde sfeervolle ambiance en historie van onze stijlvolle en comfortabele kamers, ingericht met zorg en kwaliteit.


Casa Julia is gelegen aan de Maerten Trompstraat, 10 minuten lopen van het centrum van Delft. Het pand is ontworpen door Jos Klijnen, stamt uit 1920 en is gebouwd volgens het expressionisme. Casa Julia Hotel Delft is voor ieder die ver van huis een thuisgevoel wil ervaren. Een combinatie van betaalbare luxe, in de vorm van slapen, eten en vergaderen. Het modern ingerichte, stijlvolle design interieur en de hartverwarmende service zullen je een ontspannen en warm gevoel geven. Net als thuis, maar nét iets luxer. Mi Casa, Su Casa!

Wist je dat?

Gelegen in een pand uit 1690 in het hartje van Delft, waar authenticiteit een begrip is, zal in 2020 het hotel Huis Blaauwen geopend worden. Huis Blaauwen is het vierde zusterhotel van Finehotelsandsuites.com met 63 kamers, 2 vergaderruimtes, een patio en een waanzinnige bar.

Huis Blaauwen beschikt over 20 eigen parkeerplekken en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De winkels, historische musea en het station van Delft zijn op loopafstand te vinden. Dankzij de persoonlijke service en het eigentijdse interieur in een authentiek pand, zal iedereen zich snel thuis voelen in deze verborgen parel aan het water. Binnen in Huis Blaauwen zal de ambacht centraal staan en worden gasten omringd met de mooiste producten en materialen die Delft in honderden jaren tot zich heeft genomen. Huis Blaauwen is een fijne uitvalsbasis voor gasten die in een authentiek en kolossaal pand willen verblijven. In het verlengde van de receptie en bar lounge bevindt zich dan ook een knusse huiskamer met sfeervolle zitjes voor de optimale authentieke beleving. Een perfecte ruimte om s’ avonds de meeting voor te zetten.

Activiteit

Proef de sfeer en onderga onze warme service.

Kom langs voor onze Beleving en Sfeer tour.

Tijden:

11:00
13:00
15:00
17:00

Zien we je dan!?

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Casa Julia en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Supervisor Frontoffice

Marketing stagiair

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Kimberley van den Berg (HR-medewerker): jobs@fhsuites.com