Menu

Café & Steakhouse Dommel 18: Bourgondisch genieten zeven dagen in de week!

Café & Steakhouse Dommel18: een veelzijdige plek voor jong en oud van ’s middags tot in de late uurtjes! Naast ons restaurant, waarbij wij zowel lunch als diner serveren, hebben wij ook een café. In ons café komen mensen graag om een borrel te drinken, een lekkere cocktail of ze gaan voor een biertje van ons speciaal bier kaart waar wij meer dan 100 biertjes aanbieden. Ook hebben wij externe ruimtes waar feesten, quizzen en vergaderingen worden gehouden. Ook organiseren wij grote evenementen intern en extern, denk aan een King Hollandia en Bourgondisch Eindhoven. Een veelzijdig plek dus waar voor iedereen wat wils is.

Wist je dat?

Onze koks zijn gespecialiseerd in het bereiden van de sappigste steaks van de Black Angus. Ons bar personeel is getraind in kennis over speciaal biertjes en over de uitgebreide wijnkaart die wij hanteren.

Activiteit

Een kijkje achter de schermen in onze grote open keuken, ervaar hoe het vlees op de grill bereid wordt.

Een kijkje achter de schermen in onze grote open keuken, ervaar hoe het vlees op de grill bereid wordt. Of mee wandelen in de bediening, ervaar hoe het contact met gasten is. Wat er allemaal bij komt kijken, buiten een glimlach.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Café & Steakhouse Dommel 18 en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Parttime medewerker bediening m/v

Parttime hulpkok m/vContactinformatie

Owen Rutgers (keuken): owen@dommel18.nl

Anne van Westerop (bediening): anne@dommel18.nl