Menu

Werken op een landgoed met een rijke geschiedenis

Buitenplaats Vaeshartelt is een natuurrijke en eigentijdse plek waar je de ruimte vindt om te ontmoeten, te genieten, te werken en te beleven. We willen dat zoveel mogelijk mensen van Vaeshartelt kunnen genieten, nu en in de toekomst. We zijn zuinig op onze ruimte, ons erfgoed en ons verleden, maar we geven ook ruimte aan de toekomst.

Vaeshartelt is gevestigd aan de rand van de bruisende stad Maastricht en biedt locatie en accommodatie voor gasten die willen genieten van het mooie Zuid-Limburg, voor bedrijven die willen vergaderen of op zoek zijn naar een congreslocatie en voor koppels die elkaar het ja-woord willen geven. Er zijn gratis parkeermogelijkheden en treinstation Maastricht Noord is op loopafstand.

We beschikken over 83 hotelkamers, 1 hotelsuite, 21 vergader- en feestzalen en 23 hectare park.

Bezoek ons voor een wandeling door het park, een kop koffie met Limburgse vlaai of geniet van de hippe en betaalbare gerechten met een ‘sjieke’ Maastrichtse touch bereid door onze chefs. In de brasserie, op het terras of in het restaurant. 

Vaeshartelt, de plek waar Petrus Regout ooit begon met zijn plannen. En wij? Wij maken het af.

Activiteit

Rondleiding met culinaire tussenstop

Benieuwd hoe het is om te werken op een landgoed met een rijke geschiedenis? Dat kan op 21 mei!

Na een rondleiding door ons hotel, restaurants en zalen, wordt een culinaire tussenstop gehouden bij de gezellige Volontaire in ons groene park van 23 hectare. Binnen één uur ben je op de hoogte van ons product, heb je een goede indruk van ons DNA en de mogelijkheden voor een leuke job. Ben je er ook bij?

Kom langs tussen:

11:15 uur en 12:45

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Buitenplaats Vaeshartelt en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Zelfstandig werkend kok

Medewerker bediening

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Paul Janmaat (Algemeen directeur): pjanmaat@vaeshartelt.nl