Menu

Gastheerschap/Bartista/Sandwichchef…een kijkje in de keuken

Bij ons ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag. We werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen we een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Vers & huisgemaakt

Wij zorgen voor lichte, gezonde, lekkere en verse producten voor elk moment van de dag.  Onze taarten, scones, soepen, sandwiches en sappen; we maken alles vers in eigen keuken.

Biologisch & echt

We werken zoveel mogelijk met biologische, fairtrade en ambachtelijke producten. Zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt!

Onze missie

We willen onze gasten steeds weer verrassen met pure en eerlijke producten die met zorg worden bereid en met oprecht enthousiasme worden geserveerd.

Als medewerker van Anne&Max besteedt je de meeste tijd op de vloer, waarbij je voor onze  gasten zorgt aan de hand van de waarden van Anne&Max. Snelheid, gastvrijheid, oplettendheid en een goede communicatie met collega’s staat centraal.

Naast het bedienen van de gasten bestaan de taken uit het bereiden van verschillende soorten dranken zoals koffies en theeën of uit het bereiden van sandwiches. Binnen deze functie word je zo snel mogelijk opgeleid tot een breed inzetbare ‘Anne’ of ‘Max’ aan de hand van de cursussen Barista en Sandwichchef.

Wist je dat?

Midden in het historische centrum van Utrecht met de Domtoren in de achtertuin! Onze gasten variëren van toeristen tot zakelijk; van vriendinnen die van een high-tea genieten tot zzp-ers die in alle rust komen werken: onze gasten zijn divers en onze medewerkers zeer flexibel. We zijn er voor onze gasten en doen er alles aan om hun dag een klein beetje mooier te maken.

Activiteit

Baristaskills en gastheerschap laten zien? Cheffen in de keuken? Be our guest!

Tussen 9:00 en 15:00 hebben we tijd voor meerdere kanjers die aan de andere kant van de keuken, tafel en bar eens mee willen kijken hoe het is om bij ons te werken!

Je loopt mee met super leuke collega’s die jou met enthousiasme zullen laten zien en ervaren wat Anne&Max leuk maakt om bij te werken. Ongeveer 9 nieuwsgierige kanjers delen we in blokken van 1 of 2 uur op. Zo heb je echt de kans om meer te weten te komen over ons bedrijf en of deze aansluit bij jouw verwachting van het prachtige vak horeca.

Zien we je op 21 mei? 

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Anne&Max Utrecht Domkwartier en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Allround medewerker

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

utrecht@annemax.nl